Inici / Notícies

Notíciesd’Icsuro i del sector surer


Visita algerians a l'ICSuro

El sector surer català ha rebut la visita de representants de l’Administració d’Algèria en temes forestals: Conservation des Forêts de Wilayas, Centre de formation (École Nationale des Forêts), Direction de la gestion du patrimoine forestier, que durant 15 dies visitaran algunes empreses fabricants de taps de suro i institucions del sector surer organitzat pel Consorci Forestal de Catalunya i el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya.

El passat 15 de desembre van visitar la seu de l’Institut Català del Suro a Palafrugell en la que, el seu director Albert Hereu, va explicar les línies estratègiques d’aquest organisme, els projectes en curs i els controls de qualitat que es realitzen al laboratori Cork Center. Així mateix, Guillem Genover vicepresident de la Comissió Executiva de RETECORK va presentar  la Xarxa Europea de Territoris Surers i els projectes realitzats en els últims anys en col·laboració amb municipis surers, universitats, institucions de l’àmbit surer, entre d’altres. Tot seguit, van visitar el Museu del Suro de Palafrugell.

El motiu d’aquesta visita és conèixer el sector surer català i estudiar possibles vies de col·laboració o implementació dels models de Catalunya a l’Algèria ja sigui en temes turístics, I+D+i, forestals, entre d’altres.

Escriu una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tancar Tancar