Inici / Notícies

Notíciesd’Icsuro i del sector surer


WhatsApp Image 2019-12-20 at 17.09.22
Dins del projecte Go Suber*, i per tal de comprovar la viabilitat i eficiència del suro en la seva aplicació en cobertes verdes, des de l’ICSuro estem duent a terme un estudi comparatiu amb una façana autoportant ancorada a terra amb gabions, la qual està formada per dues columnes de quatre files de gabions.
Tal com vam explicar en l’article explicatiu del projecte, el passat mes de novembre, els sensors monitoritzaran in-situ i a temps real les condicions de la façana per poder obtenir els primers resultats de paràmetres físics pel primer trimestre del 2020.

Els sensors es van instal·lar a finals de desembre, per la qual cosa preveu tenir els primers resultats a l’abril i correspondran a les anàlisis ambientals de l’hivern.

Els sensors instal·lats són de la marca Smart Citizen, que mesuren in situ els paràmetres a temps real i treballen enviant les dades a una plataforma virtual en xarxa. Els sensors han sigut desenvolupats per Fablab BCN.
Tothom pot consultar a temps real els resultats de qualsevol sensor a la web de smartcitizen.
Cada un dels sensors mesura els paràmetres següents:
– Temperatura de l’aire
– Humitat relativa
– Soroll ambiental
– Llum ambiental
– Pressió atmosfèrica
– Equivalent de CO2
– Components orgànics volàtils
– Partícules en suspensió
 (*)PROJECTE CO-FINANÇAT AL 80% PEL FONS FEADER AMB UN TOTAL D’AJUDA DE 532.954,36 €.
FINANÇAT PER: Associació Europea per a la Innovació en matèria de productivitat i sostenibilitat agrícoles (AEI-Agri), en el marc de el Programa Nacional de Desenvolupament Rural 2014- 2020, per a l’any 2018.
CARTELL DINA A3 PLASTIFICAT

Escriu una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tancar Tancar