Inici / Notícies

Notíciesd’Icsuro i del sector surer


foto18

Els dies 15 i 16 de desembre, dos representants del Cork Center van assistir a la reunió del projecte ENCORK que es va celebrar a Brussel·les.

L’objectiu del projecte és desenvolupar un sistema que permeti a les empreses embotelladores de vi un millor control de qualitat per al seu producte.

Aquest sistema es coneix com a ENCORK i es basa en la tecnologia de detecció d’olors, aplicat en èxit en nassos electrònics, que permeten detectar nivells molt baixos de concentració de compostos orgànics volàtils.

L’ús d’un nas electrònic ha de servir per seguir apostant per la qualitat, fent que el suro sigui l’opció preferida tant d’embotelladors com de consumidors.

L’objectiu central de la reunió era fer un seguiment del progrés tècnic del projecte amb l’Oficial de Projectes de la Comissió Europea i el revisor extern.

Escriu una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tancar Tancar