Inici / RED IBEROAMERICANA DE APROVECHAMIENTO DE RESIDUOS INDUSTRIALES PARA EL TRATAMIENTO DE SUELOS Y AGUAS CONTAMINADAS. RIARTAS.

RED IBEROAMERICANA DE APROVECHAMIENTO DE RESIDUOS INDUSTRIALES PARA EL TRATAMIENTO DE SUELOS Y AGUAS CONTAMINADAS. RIARTAS.

Projecte finançat per:
Xarxa CITED (2012-2014)

Conscients de la responsabilitat i el interès comú per al manteniment del medi ambient, un grup d’investigadors de diferents centres iberoamericans han decidit ajuntar esforços i recursos per a treballar de manera col·laborativa en el desenvolupament de tecnologies per a la remediació ambiental. El conjunt de les experiències individuals ha permès elaborar un projecte que finalment ha tingut l’aprovació de CYTED, projecte que contempla la creació de la Red Temàtica; Red Iberoamericana d’Aprofitament de Residus Industrials Per al Tractament de Sòls i Aigües Contaminades (RIARTAS).

L’Objectiu general consisteix en desenvolupar i implementar una metodologia de remediació d’aigües i sòls contaminants utilitzant materials adsorbents obtinguts a partir de residus industrials.

  • Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+Email this to someone
Tancar Tancar