Inici / Notícies

Notíciesd’Icsuro i del sector surer


foto20

Durant la Comissió Executiva i la Junta Directiva de l’Institut Català del Suro del dia 12 de desembre, Albert Hereu va ser presentat com a nou Director de l’Institut.

Albert Hereu Marès (37), llicenciat en Ciències Ambientals per la Universitat de Girona. Compta amb un màster en gestió de persones per EAE Business School i Postgrau en gestió ambiental municipal per la Fundació Universitat de Girona. La seva trajectòria professional passa per la consultoria estratègica centrant-se en polítiques de sostenibilitat i RSC, Fundador i Director d’una empresa de consultoria ambiental i Director d’un Green MBA a Mèxic.

Al llarg la mateixa reunió, també es van aprovar els nous estatuts dels consorci, es va fer un seguiment del pla estratègic  que ha de marcar les línies de treball en els propers anys i el President va informar que els pressupostos de l’any 2015 es presentarien durant la primera Junta General de l’any.

Escriu una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tancar Tancar