Inici / Notícies

Notíciesd’Icsuro i del sector surer


postdoc

La finalitat del Campus d’Excel·lència Internacional Catalunya Sud (CEICS) impulsat per la Universitat Rovira i Virigili és facilitar la incorporació de doctors als entorns laborals no acadèmics. En aquest sentit, a Catalunya s’han contractat tres doctors que desenvoluparan projectes d’R+D+I rellevants per a l’estratègia i competitivitat de les organitzacions de les que formen part, vinculades als àmbits d’especialització: química i energia, nutrició i salut, turisme, enologia i, patrimoni i cultura.

Pel que fa a l’Institut Català del Suro l’àmbit de treball serà l’enologia amb el projecte “Eliminació selectiva de compostos aromàtics no desitjats en una matriu de vi, fusta, cartró o suro mitjançant biosorbents” que realitzarà el doctor Jordi Lladó.

L’objectiu principal d’aquest estudi es base en la capacitat de transferència del TCA cap a un líquid de maceració i la capacitat biosorbent del carbó actiu per descontaminar el vi, la fusta, el cartró o els taps de suro. I, la posterior, incorporació d’aquest procés de prevenció i descontaminació en empresa. L’estudi es basarà en continuar els estudis iniciats al Cork Center Laboratory.

Escriu una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tancar Tancar