Inici / Icsuro / Presentació

ICSuro promou el sector surer català mitjançant la investigació, la innovació i la comunicació

La Fundació Institut Català del Suro

L’Institut Català del Suro (ICSuro) és una fundació privada sense ànim de lucre i de caràcter científic que té com a missió la valorització del sector surer.

Es va constituir l’any 1991 com a consorci público-privat, creat per Decret de Presidència l’any 1991, format pels Departaments d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, el Departament d’Empresa i Ocupació, així com, AECORK (Associació d’Empresaris Surers de Catalunya), el Consorci Forestal de Catalunya, la Cambra de Comerç de Girona, la Cambra de Comerç de Palamós, la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols, els Ajuntaments de Palafrugell i Cassà de la Selva, la Universitat de Girona i la Xarxa Europea de Territoris Surers.

Des del 2019 és una fundació privada, donant continuïtat a la trajectòria iniciada a l’any 1991 fins arribar a ser una entitat referent a nivell mundial en la investigació del suro.

A l'ICSuro contribuïm a la investigació i el coneixement del sector surer català

Missió i funcions

Les funcions de l’ICSuro són les d’estimular el desenvolupament del sector, contribuir a la investigació i el coneixement del sector, definir i presentar propostes d’actuació als organismes competents i altres accions per desenvolupar, afavorir i promocionar el sector surer català.

La fundació té com a missió promoure el desenvolupament de tota la cadena de valor del sector surer català, des del bosc fins al producte final, mitjançant la investigació, la innovació i la promoció.

  • Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+Email this to someone
Tancar Tancar