Inici / SUBERSENSE: Desenvolupament d’un sistema de detecció d’aromes en taps de suro mitjançant sensors microelectrònics

SUBERSENSE: Desenvolupament d’un sistema de detecció d’aromes en taps de suro mitjançant sensors microelectrònics

Projecte finançat per:
ACCIÓ

L’objectiu general del projecte és la realització d’un disseny experimental d’un equip per a la detecció diferencial d’aromes de suro en taps de suro natural i taps de vi escumós.

El sistema proposat el basa en una tecnologia de detecció de compostos orgànics volàtils i haloanisols a uns nivells de concentració molt baixos i amb un sistema no destructiu pel tap. L’ús d’aquest sistema innovador permetrà detectar la presencia d’aquests aromes i separar les mostres afectades de la cadena de producció.

 

Projecte finançat per: ACCIÓ.

  • Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+Email this to someone
Icsuro
Laboratori acreditat amb el número 675 en el Registre de laboratoris agroalimentaris de Catalunya (DOGC núm. 5433 -31/07/2009).

ENAC

Les fonctions d'ICSuro sont de stimuler le développement du secteur, de contribuer à la recherche et à la connaissance du secteur, de définir et de présenter des propositions d'action aux organismes compétents et d'autres actions visant à développer, promouvoir et promouvoir le secteur du liège catalan.

ACCIÓ
  •   C/ Miquel Vincke i Meyer nº13,
         17200 Palafrugell (Girona)
         Espanya
         Mapa
  •   (+34) 972 305 661
  •   icsuro@icsuro.com
Tancar Tancar