Inici / Presentació / Presentació

El Cork Center ofereix els seus serveis analítics des de l’any 1991

El Cork Center, el laboratori de l’Institut Català del Suro es va crear l’any 2001 per prestar serveis als diferents components de la cadena de valor tant del sector surer com del vitivinícola.

En aquest sentit, l’experiència adquirida al llarg dels anys i la incorporació d’un equipament tècnic d’alt nivell han permès que el Cork Center s’hagi convertit en un referent internacional en la prestació de serveis a la indústria surera i vitivinícola, que busca promoure la qualitat i competitivitat de les empreses d’aquests sectors

El Cork Center participa en comitès tècnics tant a nivell nacional com internacional relacionats amb el sector i en l’organització de congressos, seminaris i jornades per a la promoció del suro.

Els serveis que ofereix el laboratori passen pels controls de qualitat (anàlisi sensorial, cromatografia de gasos, microbiologia i dissenys de protocols interns, entre d’altres); anàlisi de la composició de mostres; peritatges en matèria de litigis; validació d’innovacions tècniques que introdueix la indústria, assessorament i formació.

El Cork Center és un laboratori d’assajos acreditat per ENAC amb acreditació Nº 1258/LE2382 conforme a la norma UNE-EN ISO/IEC 17025 i actualment és el primer laboratori que ofereix l’assaig acreditat de migració global  per a taps de suro.
El Cork Center també compta amb l’acreditació amb el número 675 i el reconeixement amb el número 676 en el Registre de laboratoris agroalimentaris de Catalunya (DOGC núm. 5433 -31/07/2009).

CERTIFICATS ISO 17025
– Certificat LE2382
– Acreditació Nº1258/LE2382

CERTIFICATS REGISTRE LABORATORIS AGROALIMENTARIS DE CATALUNYA
– Acreditació Nº675
– Reconeixement Nº676

(Política de Qualitat del Cork Center Laboratory)

  • Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+Email this to someone
Tancar Tancar