Inici / Notícies

Notíciesd’Icsuro i del sector surer


ekrem-osmanoglu-YmXOrrIYV6U-unsplash

La Fundació ICSuro ha renovat per cinquè any consecutiu la seva adhesió al Programa d’acords voluntaris per a la reducció de les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle (GEH).

Aquest any hem ampliat l’abast de millora identificant i justificant emissions indirectes com:
– Desplaçaments comercials
– Emissions indirectes del tractament de residus

– Transport in itinere

I s’implementarà durant el 2020 les modificacions i ompliment de registres per identificar i comptabilitzar més emissions indirectes al llarg dels propers inventaris.

El fet de detectar i comptabilitzar emissions indirectes permet conèixer quins són els punts més crítics pel que fa a emissions i poder així actuar sobre aquests per reduir-los o minimitzar-los.

El Programa d’Acords Voluntaris per a la reducció de les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle (GEH) és una eina impulsada per l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic (OCCC) per a aquells que busquen un compromís voluntari per reduir les seves emissions de GEH, més enllà del que obliga la normativa.Mitjançant un Acord, les organitzacions, entitats i col·lectius que s’adhereixen es comprometen a fer un seguiment de les seves emissions de GEH i establir anualment mesures per a reduir les seves emissions de GEH.

ACORDS VOLUNTARIS ICSURO

Escriu una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tancar Tancar