Inici / Notícies

Notíciesd’Icsuro i del sector surer


cork hab

El passat 31 de gener vam co-organitzar, juntament amb Habitat Cluster Barcelona (HCB), una sessió monogràfica sobre suro, com a element natural i sostenible per la fabricació de productes de l’hàbitat.

El nostre dirctor Albert Hereu va presentar l’acte i va explicar la importància de crear noves aplicacions per aconseguir reutilitzar el 100% del suro català. Maria Verdum, del departament R+D+i , va presentar el Catàleg d’Ecodisseny amb suro i va explicar les diferents propietats del suro com a material i els diferents formats en què podem trobar el suro per a diferents aplicacions (veure presentació al final de l’article). Seguidament, diferents ponents van presentar els seus projectes on utilitzen el suro com a material principal.

Després de la pausa-cafè, la Cluster Manager del HBC, Bàrbara Urdillo, va dinamitzar una sessió de Manual Thinking, on els assistents van resoldre diferents reptes treballant en taules liderades pels diferents ponents.

WhatsApp Image 2018-02-05 at 11.13.14 (1)

WhatsApp Image 2018-02-05 at 11.13.13

 

Escriu una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tancar Tancar