Inici / Notícies

Notíciesd’Icsuro i del sector surer


Signatura conveni Fundació Promoció Surer - Ajuntament de Cassà de la Selva 24-01-2020

L’Ajuntament de Cassà de la Selva i la Fundació Institut Català del Suro han signat un conveni de col·laboració per a la promoció i dinamització del suro i el sector surer. L’Ajuntament també forma part del patronat de la fundació.

L’Alcalde de Cassà de la Selva, Sr. Robert Mundet i el president de l’ICSuro, Sr. Joan Puig, van signar el passat 24 de gener de 2020 un conveni que estableix el marc de col·laboració entre ambdues institucions.
El municipi de Cassà comprèn un dels paisatges surers més importants de Catalunya, les Gavarres, i ha acollit des de fa molts anys una indústria suro-tapera que encara avui hi és present. Aquests trets confereixen a Cassà una identitat que està estretament vinculada al món del suro.
La col·laboració entre l’Ajuntament de Cassà i la Fundació suposa unir esforços i treballar conjuntament en projectes i iniciatives que contribueixin a la promoció del suro i el sector surer.

Escriu una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tancar Tancar