Inici / Notícies

Notíciesd’Icsuro i del sector surer


IMG_1626

La Fundació Institut Català del Suro i l’Oficina de Català de Palafrugell han tancat aquest dimecres un acord de col·laboració en el marc del programa de Voluntariat per la Llengua.

L’acord estableix que els alumnes de Bàsic 3 (A2) visitaran l’ICSuro a partir del novembre per poder fer pràctiques lingüístiques tot formulant qüestions sobre la tasca de la fundació, el sector surer o la història surera de Palafrugell. Aquestes converses seran integrament en català.

Amb aquesta col·laboració, que s’emmarca a la branca de dinamització de l’OC Palafrugell, la Fundació ICSuro vol contribuir a ajudar les persones que volen aprendre a parlar correctament el català.

L’entrega del diploma col·laboratiu l’han fet, per part de l’OC Palafrugell, la seva responsable Marta Padrós i la tècnic de normalització lingüística Anna Verdum. L’han recollit el director de la Fundació ICSuro, Albert Hereu, i la tècnic d’I+D+i Maria Verdum.

Escriu una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tancar Tancar