Inici / Notícies

Notíciesd’Icsuro i del sector surer


La Fundació Institut Català del Suro (ICSuro) tanca el 2022 amb unes xifres positives entre les quals destaca l’increment del 21% de les analítiques per a les indústries tapera i vitivinícola realitzades al Cork CenterLaboratory respecte l’any anterior o la realització del Balanç del Bé Comú, un procés d’autoavaluació per minimitzar l’impacte social, ambiental i econòmic de l’entitat en consonància amb la sensibilitat ambiental del sector surer.

Infogràfic_2022

Per Joan J. Puig, president de la Fundació Institut Català del Suro, “el sector surer és més viu que mai i amb l’exercici d’autoexigència i transparència que representa aquest pas endavant, volem transmetre als nostres partners, col·laboradors i clients el compromís de la fundació tant amb la tasca que fem com amb la forma com la despleguem.  Una manera de fer que creiem que és el futur i que estem segurs que ens ajudarà a assolir els nostres objectius sectorials”.

Durant el 2022, el departament d’R+D+i s’ha reafirmat com un dels puntals de la fundació treballant amb quinze projectes amb partners de dotze països diferents i col·laborant amb 47 empreses i centres de recerca externs. També s’ha fet formació a més de tres-centes persones dels àmbits de l’enologia, la sumilleria o el disseny i s’ha assessorat una vintena de persones que han presentat noves iniciatives relacionades amb el suro.

A nivell digital, s’han rebut 16.700 visites al web i s’ha incrementat el nombre de seguidors a totes les xarxes socials de l’ ICSuro.

Escriu una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tancar Tancar