Inici / Cork Center Laboratory / Serveis

El Cork Center ofereix serveis a tota la cadena de valor del sector surer, vinícola i agroalimentari

Solucions innovadores i projectes d'investigació

Compta amb un equip dedicat a la investigació aplicada per beneficiar el desenvolupament d’empreses i col·labora amb universitats i centres de recerca a través de projectes d’investigació, per tal de poder desenvolupar solucions innovadores tant pels seus clients com per la societat.

Cursos i tallers de formació

El laboratori ha desenvolupat una metodologia per calcular la petjada de carboni, així com la normativa en controls de qualitat i protocols d’anàlisi personalitzats. La difusió del coneixement adquirit es concreta amb la preparació de cursos i tallers de formació en escoles d’hostaleria, enologia i universitats.

Serveis d'assessorament per a empreses

Els serveis d’assessorament s’agrupen en diferents àrees. Des de l’ICSuro es proporciona assessorament a les empreses en l’aplicació de la normativa de controls de qualitat i alimentària i es realitzen protocols d’anàlisi personalitzats:

 

Controls de qualitat: El nostre laboratori ofereix diferents analítiques per a controls de qualitat de taps de suro i ampolles, així com anàlisis vitivinícoles/vinícoles, d’aigües i de productes alimentaris/agroalimentaris.

Seguretat alimentària: implantació de sistemes de gestió de la seguretat alimentària d’acord amb els protocols BRC (British Retail Consortium), IFS (International FOOD Standard) o ISO 22000. Implantació de sistemes APPCC.

Sostenibilitat: anàlisi del cicle de vida, càlcul de la petjada hídrica i de carboni, ecoetiquetatge i màrqueting ambiental, diagnosis ambiental de productes i serveis, detecció d’oportunitats d’estalvi, eficiència industrial i implantació de sistemes de gestió ambiental ISO 14001.

  • Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+Email this to someone
Tancar Tancar